Translate

2016-03-07

Tårtor på beställning

Jag får fler och fler förfrågningar om beställning av tårtor. Jag tar det som en komplimang men tyvärr tar jag inte beställningar. Här tänkte jag samla ihop kontaktinformation till duktiga tårtföretagare i Stockholms län. Bidra gärna med dina erfarenheter!


Klicka på länkarna så kommer du till konstnärliga tårtbagare i Stockholms län. Jag har inte ätit någon tårta köpt på dessa ställen eftersom jag bakar själv och är inte sponsrad av någon. För enklare tårtor kolla med ditt bageri eller stormarknad om de gör figurtårtor.

Listan kommer att fyllas på så fort jag får kännedom om fler! 
https://www.facebook.com/stockholmstartor/
Och man vet aldrig - när jag blir frisk vill jag starta verksamhet! Stöd gärna forskningen för ME/CFS-sjuka så länge! 
RME har upprättat ett särskilt konto för donationer till ME/CFS-forskning – bankgironummer 136-7481. RMEs styrelse kommer att fördela gåvor till detta konto till forskningsprojekt, som styrelsen bedömer som mest angelägna för RMEs medlemmar. http://www.rme.nu/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar