Translate

2016-09-25

Hogsta tårta 1

Min gamla arbetsplats, butiken Hogsta Ridsport, hade rea, höstfest, föreläsningar och uppvisningar i helgen! 
Fredagens tårta hade sockerkaksbottnar och var fylld med lemoncurd och vaniljkrämsgrädde (lika delar vaniljkräm och grädde = glasskräm). Tårtan var spacklad med marängsmörkräm med vit choklad och lemoncurd och täckt med sockerpasta.
Först målade jag gräs som en kant på tårtan och sedan spritsade jag marängsmörkräm med grästyll.
Dekorationerna är ätbara (förutom pannbandets bling) och gjorda i sockerpasta.

Jag funderade ett tag på vad butiken är särskilt bra på, men sortimentet är enormt, så jag valde några saker som jag tycker är fina; bett, ridstövlar och pannband! Det var jätteroligt att göra dekorationerna! Man får verkligen "tänka till" när det är något nytt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar